Succén är tillbaka! Efter att sålt ut åtta föreställningar med över 1000 besökare kommer musikalen Cabaret tillbaka till Avesta och Verket i juni 2019!

”Högkvalitativ musikal i sin bästa form” – Caroline Edman, teaterrecensent P4 Dalarna.

Berlin. 1930.
I en stad, där ingen morgondag bekymras får vi möta författaren Cliff, sångerskan Sally, hotellägaren Fräulein Schneider och den judiska fruktförsäljaren Herr Schultz. Deras vägar möts i den sprakande dekadenta Berlinnatten, där allt till synes verkar möjligt. Men någonting är på väg att hända. Löften om upprättelse och en ny stormaktstid för nationen drar som en vind genom varje vrå och dess folk. Allting kommer snart att förändras, och alla måste ompröva sina beslut, sina värderingar och sin tro.
Vilket samhälle är det vi vill ha? Och vad gör vi för att skapa det?

Mer info och biljetter här